ADANA / SEYHAN - Yeşiloba İlkokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle çoşkuyla kutlandı. Çeşitli gösteriler, şiirler ve konuşmalar eşliğinde kutlanan Cumhuriyet Bayramı'nda velilerin de katılımı yüksekti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapılan törende ilk olarak, Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Öğretmen ve öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar ve şiirler okudular. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları müzik göterisi beğeniyle izlendi. Coşkulu ve güzel bir program izlememizi sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda eş zamanlı olarak yapılan kitap okuma etkinliği büyük bir ilgi ve istekle gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 94. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı . Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Okul Müdüremiz  Hümeyra ALAGÖZ'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra, "Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü" öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu birbirinden anlamlı şiir, oratoryo ve slayt gösteri izlenmeye değerdi.Programımızın sonunda Cumhuriyetimizin 94. yılına özel hazırlanan pasta kesildi.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Bu güzel günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Haz

'Telafide Ben De Varım'' programıyla öğrencilerimiz, 5 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim dönemi başlayıncaya kadar telafi ve destek eğitimlerinden faydalanabilecekler.Telafi eğitimi kapsamında yaz aylarında isteyen öğrencilerimiz için okullarımız açık tutulacak.

Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere planlanacak program, eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.